پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۲:۳۰

نسل سراجی به مهر خبر داد:

آغاز مهلت دوباره ثبت نام برای داوطلبان کنکور دکتری تخصصی پزشکی

آغاز مهلت دوباره ثبت نام برای داوطلبان کنکور دکتری تخصصی پزشکی

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت از ارائه مهلت دوباره برای ثبت نام و ویرایش اطلاعات آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی 91-90 در گروه علوم پزشکی خبر داد.

دکتر جبرائیل نسل سراجی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: افرادی که در مهلت مقرر موفق به ثبت نام نشده اند می توانند از ساعت 10 صبح روز 23 مهرماه تا ساعت 23 روز 25 مهرماه به منظور ثبت نام به سایت مرکز مراجعه کنند.

وی افزود: همچنین داوطلبان آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی 91-90 علوم پزشکی که در مهلت مقرر در آزمون ثبت نام کرده اند می توانند در مهلت اعلام شده اطلاعات ثبت نامی خود را ویرایش کرده و یا مدارک ارسالی را تکمیل کنند.

نسل سراجی اظهار داشت: تاکنون حدود 4 هزار نفر در آزمون ثبت نام کرده اند. هزینه ثبت نام در آزمون دکتری تخصصی گروه پزشکی 225 هزار ریال (22 هزار و 500 تومان) است که از طریق کارت های شتاب و به صورت اینترنتی قابل پرداخت خواهد بود.

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت گفت: مدارک اعلام شده برای ثبت نام در این آزمون شامل عکس 4*3، کارت ملی، شناسنامه و دانشنامه دوره کارشناسی ارشد و یا دکتری عمومی و یا مدرک معتبر نمایانگر فراغت از تحصیل داوطلب است.

آزمون دکتری تخصصی گروه علوم پایه پزشکی (Ph.D) روز پنجشنبه 5 آبان ماه 90 در 51 رشته تخصصی و 7 شهر تهران، تبریز، اصفهان، شیراز، اهواز، کرمان و مشهد برگزار می شود و 24 دانشگاه و سازمان وابسته به وزارت بهداشت پذیرنده دانشجوی دکتری تخصصی هستند.

کد خبر 1433219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha